Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin hâl anında bapnın muhtemel olan en az hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın kapılarını örtüsüz izlemek muhtevain kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna analog şekilde kapıları kilitli gerçekleşmek dâhilin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kapı rabıtlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden olabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, Yangın çıkış kapısı istanbul yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı ilkin yetişmek üzere kullanım amacına ve kullanan kişi sayısına göre tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Kanatlar zarfında isabetli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık dokumayor. Bir de panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir yangın kapısı şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak kapının rahatlıkla açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bununla bile aşağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde vahit yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması kabul edilir.

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim alabilir Yangın Çıkış Kapısı showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page