2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beniâdem tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların muayene altında tutulması dirimsel ögönen taşımaktadır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Acil çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya esaslı kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı Yangın kapısı istanbul ve yangına karşı daha rezistanslidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu manzara haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Mesela önüne katıcı özdek yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi üzere” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan geride bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan münteşir kullanılır.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da Yangın Kapısı hayati önem taşır.

 60dk ve 120dk gibi vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve mutabık fiyatlı bir Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Biröte yangın bapsı modelinin yan aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, standart yangın bapları kabil modeller bile bulunuyor.

Binalarda belli başlı standartlarda yer alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page