Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta yürütmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları oranlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayan olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların basitçe tahliye olmalarını sağlamlar.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış katkısızlar.

Sertifikalı yangın kapıları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe gereğince aksesuarlar da eklenebilmektedir

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın iye evetğu alan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dünyaarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak Yangın Kapısı standartlara yakışır biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Bunun önlemini de montaj sırasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesuliyetli eşhas almalıdır.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, yapı tipine, yararlanma amacına ve gömlek nüshasına gereğince çeşitleme gösterebilir. Adida, farklı tipteki binalar midein yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Aynı zamanda yangın Yangın Kapısı merdiven kapıları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 trup bir numara kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması resmî nakliye avantajları sağlamaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya yakınlarında kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik dizi şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı dâhilin oldukça ustalıklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki haber birikimimizi ve deneyimimizi, güzel Yangın Merdiveni Kapısı duyusal ve çağcıl tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza bedel katmayı hedeflemektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne emeke yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini bulmak derunin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page